Skip to main content

Boost uw online reputatie

Vanaf nu kan er in Nederland ook gebruik worden gemaakt van de diensten en producten van Review Booster Pro. Wij zorgen ervoor dat u meer online reviews of recensies krijgt dan ooit te voren. En het allermooiste is dat u bepaalt op welk platform dit gaat gebeuren.

Vanaf nu mist u nooit meer een review want iedere klant/bezoeker kan dit in een handomdraai voor u doen.

Door middel van de nieuwste technologie hoeft uw klant/bezoeker enkel zijn of haar telefoon tegen het draagbare ‘RBP board’ te houden en zij kunnen direct een review achterlaten, zonder dat zij een app of iets anders moeten installeren op hun telefoon.

U kunt de pagina’s waar de reviews moeten komen zelf van te voren programmeren op het RBP board, hierop kan u een boodschap zetten, uw logo laten zien en een passende achtergrond foto laden. Daarnaast ziet u dankzij de slimme software direct hoeveel reviews of recensies er zijn achter gelaten en op welk platform dit is gedaan.

Mis nooit meer een review, boost je online reputatie en zorg dat klanten online precies zien hoe goed u bent!

De successen zijn groot, een restaurant dat op nummer 72 stond in Tripadvisor stond binnen 3 maanden op nummer 2 in dezelfde Tripadvisor. Bedrijven die laag in de zoekmachines stonden stegen met gemak naar de eerste 10 bedrijven die worden weergegeven.  Bedrijven krijgen tot wel 500% meer online reviews en volgers. Zonder hoge investeringen of advertentiekosten! Benieuwd wat Review Booster Pro voor u kan betekenen?

Ga voor meer informatie naar www.reviewboosterpro.nl of neem contact met ons op via info@reviewboosterpro.nl.